iGlobe | iGlobe eMarketing Office 365
Det eneste Marketing Automation system til Microsoft Office 365 og iGlobe CRM Office 365
Office 365,Office,Marketing,
26771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26771,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

iGlobe eMarketing

One Click will do the trick

Det eneste Marketing Automation til Microsoft Office 365 og iGlobe CRM Office 365

iGlobe eMarketing samler kunder, emner og leads et sted – i dit CRM system

Flere leads

Virksomheder, der benytter sig af Marketing Automation, forøger deres kvalificerede leads med 451%! Er du interesseret i flere leads?

Skræddersy din e-mail marketing

Med iGlobe eMarketing er det nemt at oprette, teste og udsende nyhedsbreve. Vi giver dig mulighed for at designe dine kampagner fra gang til gang ved at trække de relevante elementer ind i dine templates, som passer bedst til budskabet og kampagneformatet.

Statistik til både salg & marketing

Statistik og Analyser, er med iGlobe eMarketing ikke kun forbeholdt Marketing afdelingen. Anvender du iGlobe CRM bliver; udsendelser, åbningsrater, klikrater, sidevisninger, delinger – også på de sociale medier, konverteringsrater og meget mere en hel naturlig del af dit CRM system, og dermed en hel naturlig del af sælgernes hverdag.

Vedligehold dit data ét sted, iGlobe CRM

Oplever du udfordringer med synkronisering mellem dit CMS, eMarketing system og dit CRM system? Ja, det er der mange der gør. Lister der skal opdateres manuelt, eller systemer der skal integreres er ofte en udfordring. Derfor har vi valgt en løsning hvor dine data administreres og styres ét sted – iGlobe CRM. iGlobe eMarketing anvender, opdaterer og viser data fra dit CRM system.

Statistik i real tid

Statistik og Analyser. Hold øje med dine kampagner i real tid. Se antal af klik, åbninger, delinger og meget mere, rapporterne opdateres dynamisk.

Winner of
Office App
Awards 2015