iGlobe | iGlobe CRM Office 365
iGlobe Online CRM, hvor et enkelt klik gør en forskel. Hurtig og gratis implementering med Office 365. Kontakt os for at komme i gang.
26791
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26791,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

iGlobe CRM Solution

One Click will do the trick

 

CRM er ikke en videnskab – men blot godt gammeldags købmandskab… En kontinuerlig salgsindsats, vedvarende og omsætningsgivende kunderelationer, samt en målrettet dialog med markedet er altafgørende faktorer for en virksomheds bundlinie og fortsatte succes.

 

Giv dine sælgere en konkurrencefordel med et simpelt og godt CRM system til Microsoft Office 365. Et salgssystem der kan understøtte og videreudvikle de salgsprocesser der er i organisationen. Et salgssystem der gør det nemt for den enkelte sælger og for dennes chef, et system man har lyst til at arbejde med.

Prøv det selv i fred og ro i et live Office 365 og iGlobe CRM demo miljø på vores iglobecrm.com site. Vi anbefaler at se den korte video før du går i gang med systemet.

BOOST DIT SALG

Virksomhedens indtjening sikres kun gennem en kontinuerlig salgsindsats. IGlobe CRM indeholder værktøjer, der hjælper sælgeren igennem hele salgsprocessen. Konceptet er gennemtænkt og enkelt. Salgsplanlægningen foregår gennem en tragtformet proces, hvor nye potentielle kunder hældes i foroven og vundne kontrakter kommer ud for neden. Denne pipelinestyring af salget giver sælgeren og ledelsen det overblik, der sikrer en vedvarende og effektiv salgsindsats.

EN DEL AF DIN OFFICE 365

IGlobe CRM er Microsoft Office 365 – ét udgangspunkt for al samarbejde. IGlobe sætter fokus på den menneskelige side af IT-systemer. De værktøjer, en given medarbejder har brug for i sin hverdag, for at arbejde effektivt, er tilgængelige fra Microsoft Office 365 uanset hvor vedkommende befinder sig. Én grænseflade, ét punkt for interaktion, Outlook, kalender, office dokumenter, Skype og nu også iGlobe CRM, med kundeinformation, aktivitets-planlægning m.m.

OVERSKUELIGHED

Et værktøj for både sælgeren og salgsledelsen. IGlobe CRM giver det fulde overblik over kunder, emner og det igangværende salgsarbejde uanset om man er på kontoret eller ude. Et stærkt værktøj til at styre og planlægge sine salgsressourcer og aktiviteter, således at afdelingen kan nå de fastsatte mål. Resultatet er mere forudsigeligt salg og effektiv styring af ressourcerne.

BRUGERVENLIGHED

iGlobe CRM er en browserbaseret App til Microsoft Office 365. Løsningen, der giver en hel palette af effektive salgsværktøjer, er udviklet med fokus på sælgerens, salgslederens og marketing-medarbejdernes daglige arbejde. En brugervenlig og enkel løsning, der hjælper med at opnå optimale kunderelationer virksomheden og kunden imellem.

INTEGRATION TIL ERP & DATALEVERANDØRER

iGlobe CRM tilbyder gratis integration til flere kendte Online økonomisystemer og Dataleverandører.

Eksempelvis e-conomic, hvor du kan; oprette kunden direkte fra iGlobe CRM, importere og opdatere kundeoplysninger fra e-conomic til iGlobe CRM, se kundefakturaer direkte fra iGlobe CRM, inklusiv et link til selve PDF-fakturaen. Du får den samlede omsætning for året og eventuel forfalden saldo på kunden.

Med den indbyggede og gratis integration til Navne & Numre® Erhverv kan du oprette en ny kunde eller opdatere en eksisterende samt foretage markedssøgninger. Du kan ved et enkelt klik få vist samtlige relevante oplysninger om en virksomhed som f.eks. regnskaber, nøgletal, ejerforhold og kontaktpersoner m.m.

PLANLÆGNING & OPFØLGNING

Søg, find, planlæg og gennemfør de daglige aktiviteter. iGlobe CRM hjælper dig hele vejen, ja selv ruteplanlægning kan vi hjælpe dig med.

SALGSANALYSER & RAPPORTERING

I iGlobe CRM foregår analyser og rapporter i et værktøj du kender – EXCEL. Med Microsoft Excel og/eller Power BI til Office 365, får du adgang til live data med mulighed for dynamiske salgsanalyser, salgsbudgetter, salgsopfølgning og konsolidering af data.

HVOR SOM HELST NÅR SOM HESLT

IGlobe CRM er en Cloud baseret løsning til Microsoft Office 365. Alt du behøver, er en internet forbindelse og du har adgang til din e-mail, kalender, dokumenter og iGlobe CRM. Du kan frit anvende Windows pc, MAC, iPad, Surface eller en tablet. Du kan anvende iGlobe CRM sammen med din lokalt installeret Office pakke eller online versionen via Office 365.

HVILKE KRAV STILLES TIL Hardware & Software?

iGlobe CRM er et fleksibelt, skalérbart og modulopbygget standardsystem, der om nødvendigt kan tilpasses den enkelte virksomheds specielle ønsker og behov. iGlobe CRM er baseret på SharePoint Online til Microsoft Office 365. En Cloud baseret løsning, der ikke kræver nogen installation på klienten. Du kan anvende iGlobe CRM på næsten alle enheder lige fra Windows pc’er, tablets og iPads.

iGlobe CRM er testet og godkendt af Microsoft som en App til Microsoft Office 365.

Du kan derfor hente en prøveversion eller købe iGlobe CRM i Microsoft Office Store.

iGlobe CRM Excel Rapportering og BI Tool er en APP / add-in til Excel, der giver dig adgang til CRM-data med et enkelt klik. iGlobe CRM Excel Rapportering og BI værktøj hjælper dig til et bedre og præcist overblik over dine CRM-data.

iGlobe Outlook Social Connector til Outlook. LinkedIn har den, Facebook har den og nu har vi den også. En Social Connector til Outlook og iGlobe CRM. Du får dine CRM kontakter i Outlook, på din mobil og alle andre enheder. Simpelt og gratis.

iGlobe Outlook App Plugin til din Outlook klient, Web klient, OWA app på iPhone og iPad. Gem mail direkte fra din indbakke i iGlobe CRM. Knyt en kommentar til mailen, så den bliver lettere at genfinde. Du kan sågar relatere mailen direkte på en pipelinesag (SSO).

iGlobe Outlook Contact Importer er et værktøj der gøre det nemt at importer dine egne og dine kollegaer Outlook kontakter i iGlobe CRM.

Winner of
Office App
Awards 2015